AVERTISMENTE PENTRU JUCATORI

Activitatea de Pariuri in cota fixa la distanta se desfasoara in conformitate cu legislatia romana in vigoare, respectata intocmai de Mozzartbet Malta Limited, aceasta fiind astfel licentiata ca Organizator de Jocuri de noroc la distanta. Pentru a beneficia de experienta de participare la Jocurile de noroc la distanta, pentru a juca fara griji si pentru a evita eventualele restrictii sau alte probleme, va recomandam sa cititi cu atentie informatiile importante care urmeaza.

ORGANIZATORUL

Nume: Mozzartbet Malta Limited

Nr.de inregistrare: C 83980

Adresa sediului social: Office 2, Triq Giuseppe Calleja, Swatar, Msida, MSD 2270, Malta

DATE PRIVIND LICENTA

Licenta Nr. L1203414W001173 (onjn.gov.ro)

JOACA LEGAL

Participarea la Jocul de noroc implica acceptarea neconditionata a Regulamentului de joc si a Termenilor si conditiilor, emise de Mozzartbet Malta Limited si aprobate de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Efectuarea demersurilor pentru inregistrarea contului de joc pe platforma operata de Mozzartbet Malta Limited echivaleaza cu acceptarea Regulamentului de joc si a Termenilor si conditiilor, nefiind necesar niciun demers suplimentar in acest sens.

Orice tranzactie efectuata cu incalcarea dispozitiilor legale sau a normelor cuprinse in Regulamentul de Joc si in cuprinsul Termenilor si conditiilor este nula de drept si da dreptul organizatorului de a sesiza autoritatile competente, daca este cazul.

INREGISTRARE SI CONTUL DE JOC

Participarea la jocul de noroc este permisa numai jucatorilor inregistrati pe plaforma Organizatorului. Inregistrarea rezulta prin crearea in baza de date a Organizatorului a Istoricului de Utilizator pentru fiecare jucator in parte.

Organizatorul va crea un singur Istoric al Utilizatorului si un singur cont de joc pentru fiecare participant, in baza informatiilor transmise de participant. In cazul transmiterii informatiilor incomplete sau incorecte, istoricul utlizatorului sau contul de joc nu vor fi inregistrate.

In termen de 30 de zile calendaristice de la momentul inregistrarii si alimentarii istoricului utlizatorului si a contului de joc, participantul are obligatia de a transmite Organizatorului documentele care confirma autenticitatea datelor furnizate. In cazul neindeplinirii obligatiei de transmitere a documentelor sau in situatia in care participantul se regaseste in lista de jucatori autoexclusi sau indezirabili, Organizatorul va inchide istoricul utilizatorului si contul de joc.

Pana la data confirmarii datelor furnizate la inregistrarea istoricului utilizatorului si contului, nu sunt permise operatiuni de transfer sau de retragere in numerar a sumelor disponibile in contul de joc.

Transmiterea unor informatii incomplete sau incorecte cu privire la contul bancar utilizat de participant poate avea consecinta nerealizarii sau realizarii cu intarziere a transferurilor financiare dispuse de participant din contul de joc, Organizatorul fiind exonerat, in acest caz, de orice raspundere.

PROTECTIA CONTULUI DE JOC

Accesul la istoricul utilizatorului si la contul de joc inregistrat este securizat, fiind permis numai prin introducerea username-ului si a parolei. Participantul are obligatia de a asigura confidentialitatea acestor informatii si de a nu permite accesul la contul de joc al unor persoane neautorizate. Organizatorul este exonerat de orice raspundere cu privire la accesarea contului de joc al unui participant de catre persoane neautorizate.

Participantul raspunde pentru toate tranzactiile efectuate in contul de joc. Orice accesare a contului de joc prin introducerea numelui de utilizator si a parolei corecte este considerata realizata de detinatorul contului si toate tranzactiile financiare realizate vor fi considerate valide, Organizatorul neacceptand solicitari privind anularea tranzactiilor.

PREVENIREA SPALARII BANILOR

Depunerile si retragerile in si din contul de joc inregistrat pe platforma Mozzartbet Malta Limited se realizeaza in oricare dintre modalitatile permise de lege, prin intermediul procesatorilor de plati.

Nicio tranzactie financiara catre sau din contul de joc nu este permisa inainte de finalizarea inregistrarii, iar operatiunile de transfer in contul bancar sau de retragere a numerarului sunt permise numai dupa finalizarea procedurilor de identificare a Participantului.

Este interzisa utilizarea oricaror instrumente financiare (cum ar fi, dar fara a se limita la: carduri bancare, carduri preplatite, e-wallet) care nu apartin Participantului, precum si utilizarea unor fonduri care provin din activitati ilegale.

Este interzisa participarea la Jocurile de noroc in numele altei persoane sau a unor grupuri de persoane sau conform instructiunilor transmise de alte persone decat detinatorul contului de joc.

Accesul la informatiile din contul de joc este securizat, fiind permis numai prin introducerea username-ului si parolei unice. Detinatorul contului de joc va asigura confidentialitatea acestor informatii si nu va permite accesul neautorizat al altor persoane la contul propriu.

Mozzartbet Malta Limited nu permite transferul sumelor de bani intre Participanti sau alimentarea in orice forma a conturilor de joc intre Participanti.

Castigurile rezultate din participarea la jocul de noroc sau sumele disponibile in contul de joc pot fi transferate Participantului numai in acelasi cont de plata din care au provenit fondurile transferate de acesta catre contul de joc. In cazul in care contul de plata indicat initial nu mai este valid, organizatorul de Jocuri de noroc remite castigul in contul indicat de Participant, dupa verificarea identitatii acestuia si sub conditia ca acesta sa fie titularul contului bancar.

Mozzartbet Malta Limited supravegheaza si inregistreaza toate tranzactiile efectuate de Participanti, in scopul de a preveni orice tentativa de incalcare a dispozitiilor legale privind combaterea spalarii banilor. Orice tranzactie suspecta va fi raportata autoritatilor competente, in conformitate cu dispozitiile legale.

POLITICA ANTIFRAUDA

Mozzartbet Malta Limited dezvolta permanent politici de detectare si prevenire a utilizarii programelor de calculator care sunt proiectate pentru fraudarea sistemului informatic al acestuia, precum si pentru identificarea oricaror actiuni de fraudare a jocului de noroc, cum ar fi, dar fara a se limita la: convenienta cu un alt jucator, program de trisare, orice intelegeri cu competitorii care participa la evenimente ce fac obiectul parierii sau orice alt mijloc care poate fi considerat ca permite Participantului sa aiba un avantaj injust fata de ceilalti jucatori sau fata de Organizator.

In cazul in care se va constata ca Participantul utilizeaza orice mijloace injuste, care ii asigura un avantaj in activitatea de Jocuri de noroc online, contul de joc va fi suspendat pana la finalizarea cercetarilor, iar in cazul in care suspiciunile se dovedesc adevarate, Organizatorul va inchide contul de joc si va sesiza organele competente.

Inainte de a transfera castigurile in contul de plata al jucatorului, Organizatorul poate sa efectueze propriile verificari, intr-un termen de 10 zile, dupa care sa efectueze transferul sau sa instiinteze organele competente.

Organizatorul are dreptul de a suspenda plata castigurilor in cazul in care exista suspiciuni de frauda sau orice alte nereguli in legatura cu contul de joc sau cu biletele de pariere inregistrate sau daca evenimentele pe care s-a pariat se afla in cercetarea organismelor abilitate, romane sau straine.

SUSPENDAREA PLATII CASTIGURILOR

Inainte de a transfera castigurile in contul de plata al jucatorului, Organizatorul poate sa efectueze, in termen de 10 zile verificari privind legalitatea tranzactiilor efectuate de un participant, la finalul carora va dispune efectuarea transferurilor sau sesizarea organelor competente sa efectueze cercetari suplimentare.

Organizatorul are dreptul de a suspenda plata castigurilor in cazul in care exista suspiciuni de frauda sau orice alte nereguli in legatura cu contul de joc sau cu biletele de pariere inregistrate sau daca evenimentele pe care s-a pariat se afla in cercetarea organismelor abilitate, romane sau straine.

DEFECTIUNI TEHNICE

Organizatorul nu raspunde pentru defectiunile tehnice, respectiv de orice intrerupere a conexiunii dintre serverul Organizatorului si echipamentul utilizat de Participant, indiferent de natura acesteia (intreruperea conexiunii la internet, alte intreruperi tehnice, decalaje sau alte asemenea) care pot aparea in timp ce participantul utilizeaza site-ul sau in timp ce acesta beneficiaza de serviciile de Jocuri de noroc online, daca defectiunea este rezultat al utilizarii improprii a echipamentului de catre participant.

Organizatorul nu va raspunde de daunele sau pierderile care pot aparea ca urmare sau in legatura cu orice defectiuni tehnice ce au ca rezultat intreruperea conexiunii dintre serverul acestuia si dispozitivul utilizat de participant, care pot aparea pentru motive in afara controlului Organizatorului.

Organizatorul nu va raspunde de nicio intrerupere a serviciilor Organizatorului datorata unor defectiuni ale echipamentului utilizat de participant sau datorata intreruperii conexiunii la internet intre Participant si site-ul web.

In caz de intrerupere a jocului din motive tehnice, aflate sub controlul Organizatorului, participantul care a plasat o miza inainte de intreruperea jocului are posibilitatea de a continua jocul intrerupt sau, daca nu este posibila reluarea jocului, miza va fi restituita participantului.

JOACA RESPONSABIL

Activitatile desfasurate de Mozzartbet Malta Limited sunt activitati recreative, care se adreseaza in mod exclusiv personelor majore.

1. Daca nu sunt practicate in mod responsabil, Jocurile de noroc pot cauza dependenta. Pentru a va bucura pe deplin de aceasta activitate, va recomandam ca, pe intreaga durata a participarii la joc, sa aveti in vedere urmatoarele sfaturi:

a) Nu considerati jocul de noroc drept o modalitate de imbogatire rapida! b) Stabiliti in prealabil suma de bani si durata unei sesiuni de joc! c) Nu puneti in joc sume pentru care ati stabilit anterior alta destinatie sau sume imprumutate! d) Nu participati la jocul de noroc exclusiv in scopul recuperarii pierderilor! e) Nu participati la jocul de noroc daca va aflati sub influenta substantelor halucinogene sau a alcoolului! f) Nu participati la joc daca sunteti suparat, deprimat sau anxios! g) Nu ii neglijati pe cei din jur (familie, prieteni) pentru a participa la jocul de noroc! h) Nu va neglijati activitatile cotidiene pentru a participa la jocul de noroc!

2. Pentru a analiza daca jocul de noroc a devenit o problema pentru dumneavoastra, va recomandam sa efectuati urmatorul chestionar de autoevaluare privind dependenta:

a) Petreceti mai mult timp desfasurand Jocuri de noroc decat v-ati programat initial? b) Pierdeti notiunea timpului atunci cand participati la jocul de noroc? c) Ati avut mai multe tentative nereusite de a controla participarea la jocul de noroc? d) Neglijati activitatile cotidiene pentru a participala jocul de noroc? e) Utilizati sume imprumutate pentru a participa la jocul de noroc? f) Participati la jocul de noroc in scopul de a recupera sumele pierdute? g) Participarea la jocul de noroc v-a cauzat probleme cu cei apropiati (familie, prieteni)? h) Participarea la jocul de noroc v-a cauzat tulburari ale somnului? i) V-ati gandit sa comiteti un act ilegal in scopul de a obtine sumele necesare participarii la joc? j) Participarea la jocul de noroc v-a cauzat stari depresive sau anxioase sau tendinte suicidale?

3. Consiliere de specialitate in cazul aparitiei problemelor asociate participarii la jocul de noroc

Mozzartbet Malta Limited, in calitate de membru al Patronatului Organizatorilor de Pariuri din Romania sustine activitatea de prevenire a dependentei de Jocurile de noroc, de identificare si consiliere a persoanelor ce pot dezvolta probleme asociate participarii in exces la jocul de noroc, prin programul Joc resposabil! (www.jocresponsabil.ro).

In cazul in care sesizati ca participarea dumneavoastra la jocul de noroc poate deveni o problema pentru dumneavoastra sau pentru cei din jur, va recomandam sa suspendati sau sa opriti definitiv aceasta activitate, utilizand procedura autoexcluderii si sa solicitati ajutor de specialitate.

Reprezentantii autorizati sa va ofere consiliere gratuita in cazul in care sesizati aparitia riscului dependentei de jocul de noroc pot fi contactati la Helpline-ul de tip TEL-VERDE 0800.800.099.

Mai multe sfaturi legate de prevenirea si combaterea riscului de a dezvolta dependenta de Jocurile de noroc sunt disponibile pe pagina de internet (www.jocresponsabil.ro).

AUTOEXCLUDERE

In conformitate cu Termenii si conditiile aplicabile, Mozzartbet Malta Limited asigura participantilor posibilitatea limitarii sumelor puse in joc pe perioade determinate sau posibilitatea autoexcluderii temporare sau permanente de la activitatile de Jocuri de noroc organizate pe website-ul www.mozzartbet.ro.

Cererea de limitare si cea de autoexcludere vor fi transmise de participant pe secretariat@mozzartbet.ro si trebuie sa contina informatii privind numele, prenumele, contul de joc, perioada de autoexcludere sau limitarile impuse de Participant.

Autoexcluderea intra in vigoare din momentul transmiterii confirmarii Participantului prin accesarea link-ului corespunzator transmis de catre Organizator pe emailul acestuia.

OBLIGATII FISCALE

Conform dispozitiilor Codului Fiscal, veniturile din Jocuri de noroc se impun prin retinere la sursa.

Impozitul datorat se determina la fiecare plata, prin aplicarea urmatorului barem de impunere asupra fiecarui venit brut primit de un participant, de la un organizator sau platitor de venituri din Jocuri de noroc:

Transe de venit brut (Lei)

pana la 66.750, inclusiv

intre 66.750 - 445.000, inclusiv

peste 445.000

Impozit (Lei)

1%

667,50 + 16% pentru ceea ce depaseste suma de 66.750

61.187,50 + 25% pentru ceea ce depaseste suma de 445.000

RECLAMATIILE PARTICIPANTILOR

În cazul unei dispute cu Organizatorul, Participantul va transmite o plângere la serviciul clienți al acestuia, folosind datele de contact disponibile pe site. Plângerea trebuie să conțină informații clare complete, cu privire la identitatea reclamantului și să ofere toate detaliile relevante care stau la baza plângerii.

Organizatorul se obligă să solutioneze sesizarea depusă de Participant fără întarziere și, în orice caz, în termen de maximum 14 (paisprezece) zile de la primirea acesteia.

Părțile vor depune toate eforturile ca să ajungă la o soluționare pe cale amiabială a disputei, intr-o perioadă de timp rezonabilă.

În cazul în care nu este satistfacut de răspunsul primit de la Organizator, Participantul va putea înregistra o plângere la autoritatea competentă- Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, cu sediul în București, Sectorul 3, Calea Victoriei nr. 9.

Cookies

Incepand cu data de 25 mai 2018 a intrat in vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor). Am actualizat Politica de Confidentialitate a datelor tale personale, pe care te rugam sa o citești aici

OK