transmisiuni live

intră în joc și pariazză live

Poți vedea în direct pe www.mozzartbet.ro peste 5000 de meciuri.

Vă place să vă uitați la fotbal, tenis sau baschet? Din păcate, televiziunile nu au posibilitatea ca în programul lor să urmărească chiar toate evenimentele sportive interesante, astfel de evenimente fiind extrem de numeroase. De acum, compania MOZZART ofertă clienților înregistrați pe www.mozzartbet.ro un serviciu nou - transmisiuni directe a peste 5000 de evenimente sportive și pariuri live pe acestea.

Transmisiunea video live a meciului selectat vă oferă oportunitatea de a urmări în același timp și oferta de pariere live. Prin câteva click-uri de mouse puteți deja să creați un bilet cu meciuri din Oferta Mozzart livebet.

După ce vă logați pe site-ul nostru, navigați pe pagina pariuri live. Fiecare eveniment transmis în direct are în dreptul său în ofertă un televizor mic, iar evenimentele cu transmisiune live text un stadion.

În fiecare moment al evenimentului sportiv puteți miza pe detalii cum ar fi - schimbări de rezultat, cine marchează următorul gol sau cine va câștiga în perioada de joc rămasă și multe alte jocuri. Să nu vi se întâmple după meci să exclamați: „Știam că se va întâmpla așa, se putea vedea clar din transmisiunea live!”

Am pregătit peste 5.000 de evenimente sportive în transmisiune live video (live stream) însoțite de pariuri live prin site-ul Mozzart Bet. Dacă sunteți iubitor de fotbal, tenis sau baschet, vă puteți regăsi sportul preferat în transmisiunile video live pe care le emitem direct pe calculatorul prin care v-ați logat la www.mozzartbet.ro. Ajunge doar să fiți logat pe pagina noastră și distracția poate începe.

Fiecare eveniment sportiv care este oferit spre vizionare în direct este disponibil și în oferta de live bet. Antrenați-vă bine în perioada următoare, alegeți-vă meciurile pe care doriți să le urmăriți și planificați-vă atent timpul. Un meci în direct nu poate să aștepte!

MOZZART - Parte din viața ta și pe internet

Începând cu data de 25 mai 2018 intră în vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).Am actualizat Politica de confidențialitate a datelor tale personale, pe care te rugăm să o citești aici

Sunt de acord