Lucky six rules

Pariul „Lucky Six”

 • Lucky Six este un pariu în cotă fixă, pe rezultatele unor evenimente ce se produc fără implicarea Organizatorului, evenimente generate aleatoriu de un sistem independent.
 • Evenimentele constau în extrageri de numere ce se efectuează de către un server independent, asupra căruia nici Organizatorul nici o terță persoană nu pot interveni în niciun fel.
 • Extragerile sunt redate live, putând fi vizualizate pe website-ul Organizatorului, la fiecare 5 minute

Descrierea jocului:

Lucky Six este un tip de pariu care oferă participanților 48 de numere dintre care 35 numere sunt generate aleatoriu într-o singură rundă. Numerele sunt aranjate în 8 grupe, fiecare cuprinde câte 6 numere.

Fiecare grupă este marcată cu o culoare aparte: roșie, verde, albastră, violet, maro, galben, portocaliu sau negră.

 • Grupa roșie de numere: 1, 9, 17, 25, 33, 41
 • Grupa verde de numere: 2, 10, 18, 26, 34, 42
 • Grupa albastră de numere: 3, 11, 19, 27, 35, 43
 • Grupa violet de numere: 4, 12, 20, 28, 36, 44
 • Grupa maro de numere: 5, 13, 21, 29, 37, 45
 • Grupa galbenă de numere: 6, 14, 22, 30, 38, 46
 • Grupa portocalie de numere: 7, 15, 23, 31, 39, 47
 • Grupa neagră de numere: 8, 16, 24, 32, 40, 48

Pariul Standard Bet 6/35 (Pariul 6/35)

Pariul 6/35 oferă 48 de numere (sortate de la 1 până la 48) dintre care se pot alege 6 numere diferite. În timpul unei runde a jocului de pariu electronic, 35 de numere sunt aleatoriu generate dintre cele 48 de numere. Dacă 6 numere selectate de jucător se regăsesc în cele 35 de numere, câștigul este egal cu miza înmulțită cu coeficientul indicat prin ultimul număr nimerit.

Bonusul Simbol

La două numere întâmplător extrase de la 6 la 35, le vor fi dedicate simbolurile albastru și auriu.

Dacă 6 numere alese de jucător sunt printre 35 de numere generate și dacă simbolul auriu este lângă numărul 6 extras, coeficientul ultimului număr nimerit a combinației extrase, va fi multiplicat de 2 ori.

Dacă 6 numere alese de către jucător sunt printre 35 de numere generate și dacă simbolul auriu este lângă numărul 6 extras și simbolul albastru este lângă oricare dintre 5 numere extrase care au rămas, coeficientul ultimului număr nimerit a combinației câștigătoare extrase, va fi multiplicată de 4 ori.

Poziția simbolurilor reprezintă rezultatul unei alegeri întâmplătoare și nu poate fi prevăzută. Pentru a asigura că Bonus x4 este întotdeauna la dispoziție, simbolul albastru va fi întotdeauna poziționat în fața simbolului auriu.

Șase numere o culoare (Pariul 6/1)

Pariul presupune indicarea corectă a culorilor grupei de numere generate. Pariul este câștigător dacă în cursul rundei se generează 6 numere de aceeași culoare, selectată anterior. Coeficientele de multiplicare și regulile pariului standard 6/35 vor fi aplicate corespunzător.

Pariuri Speciale

 • Numere totale pare/impare – se va indica dacă în primele 5 numere extrase vor fi preponderent numere pare sau numere impare. Cota acordată acestui tip de pariu este 1,8.
 • Primul număr par/impar – se va indica dacă primul număr extras în cadrul unei runde este par sau impar. Cota acordată acestui tip de pariu este 1,8.
 • Suma numerelor extrase (+/- 122,5) – se va indica dacă suma primelor 5 numere extrase în cadrul unei runde este mai mare/mai mică de 122,5. Cota acordată acestui tip de pariu este 1,8.
 • Pariul număr +/- 24,5 – se va indica dacă primul număr extras în cadrul unei runde este mai mare/mai mic de 24,5. Cota acordată acestui tip de pariu este 1,8.

Culoarea primei

bile se va indica culoarea primei bile generate în cadrul unei runde. Se pot selecta între una, 2 sau 4 culori. Cotele acordate evenimentului sunt după cum urmează:

 • dacă se indică corect culoarea primului număr generat, participantul selectând numai o culoare – cota 7.2
 • dacă se indică corect culoarea primului număr generat, din două culori selectate de participant – cota 3,6
 • dacă se indică corect culoarea primului număr generat, din patru culori selectate de participant- cota 1,8.

Pariul pe număr

presupune indicarea a unui număr, pariul fiind declarat câștigător dacă numărul se va regăsi între primele 5 numere generate în rundă. Coeficientele rezultatului evenimentului este 8.00.

Pariul sistem

Se pot selecta mai mult de 6 numere din cele 48 de numere, adică, se pot alege 7,8,9 și 10 numere, deci să formeze sistemul definit anterior 6/7, 6/8, 6/9, 6/10. Pentru a dobândi câștigul trebuie să se nimerească cel puțin 6 numere din toate numerele selectate. Odată cu alegerea mai multor numere, crește și numărul de combinații după cum urmează:

 • pentru sistemul 6/7, numărul combinațiilor posibile este 7;
 • pentru sistemul 6/8, numărul combinațiilor posibile este 28;
 • pentru sistemul 6/9, numărul combinațiilor posibile este 84;
 • pentru sistemul 6/10, numărul combinațiilor posibile este 210;

Câștigul va fi calculat în funcție de miza totală de pe bilet și va fi impărtit la numărul de combinații posibile, iar rezultatul va fi multiplicat cu coeficientul indicat impreună cu ultimul număr nimerit a combinației câstigătoare.

Dacă biletul este câștigător și unul dintre numerele indicate se regăsește pe Simbolul Galben, coeficientul în funcție de ultimul număr extras, se va dubla (x2) la toate combinațiile câștigătoare care conțin numărul ce se regăsește pe Simbolul Galben.

Dacă jucătorul câștigă biletul și pe Simbolul Albastru și cel Galben se regăsesc două dintre numerele generate alese, coeficientul în funcție de ultimul număr extras se va tripla (x3) la toate combinațiile câstigătoare care conțin două numere ce se regăsesc pe Simbolul Albastru și cel Galben.

Pariul pe runde viitoare

este o opțiune care permite participanților ca aceeași selecție de numere pentru un tip de pariu (Standard, Special, Sistem) să participe la runde ulterioare (maxim 10 runde consecutive). În acest caz, fiecare pariu trebuie să fie tratat separat.

Începând cu data de 25 mai 2018 intră în vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).Am actualizat Politica de confidențialitate a datelor tale personale, pe care te rugăm să o citești aici

Sunt de acord